Heeft u een vraag?

Contact

Snelle en correcte schoonmaak van kantoren
Schoonmaakbedrijf Be-ga, uw professionele partner op maat

Bent u ondernemer en hebt u dringend nood aan een regelmatige en betrouwbare poetshulp? Ga dan in zee met ons schoonmaakbedrijf! Want in heel wat bedrijven moet de schoonmaakploeg zo snel handelen dat er vaak een tekort ontstaat aan goed uitgevoerde werken.

Gekwalificeerd personeel

Onze schoonmakers zijn professioneel opgeleid. We poetsen met respect voor uw materiaal en garanderen een schitterend resultaat. Naast een algemene schoonmaak van kantoren regio Balen, kunnen we eveneens uw ramen en ruiten wassen. Onze ramenwassers hebben ervaring in een professionele omgeving en maken alles stipt en snel schoon met behulp van hoogstaande schoonmaakproducten. Bovendien zullen de glazenwassers steeds discreet poetsen, zodat u tijdens het werk niet gehinderd wordt.

Ruimte voor uw speciale verzoeken

Dokterspraktijken, kledingwinkels, horecazaken, kleine particulieren… Onze ruitenwassers staan klaar voor elke onderneming. We luisteren graag zorgvuldig naar uw specifieke eisen en houden u keer op keer tevreden. En dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7! Interesse om de schoonmaak van uw kantoren regio Balen over te laten aan ons? Contacteer ons dan meteen voor bijkomende informatie! Ook voor algemene reiniging kunt u steeds contact opnemen. Bovendien voeren wij ook diverse, kleine renovaties te Balen uit.

Be-ga Service Professional BVBA

Zwaluwstraat 13
2490 - Balen


Tel.: 014 96 05 66 014 96 05 66

BTW BE 0842.700.069

Waarom voor ons kiezen?

  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • 24/24 en 7 dagen op 7
  • Nieuw : kleine klusjes en renovatiewerken